Menneskene og historien

Velkommen til Maddox Coaching.

Vi ser frem til å samarbeide med deg!


Maddox Coaching bedriver konsulentvirksomhet innen

business coaching, salgstrening og lederutvikling, samt kursing og foredrag om growth hacking, disruptive tech, branding, markedsføring, omsetningsvekst, salgsstrategi og strategier innen eksponentiell vekst.


Maddox Coaching vil i tillegg kunne bistå med situasjons/markeds/konkurrent-analyser.Vår historie

Growth hacking er et paraplybegrep for strategier som baserer seg på vekst. Det er vanligvis brukt i sammenheng med oppstartsbedrifter som behøver stor vekst på kort tid med små budsjetter.


Målet med growth hacking strategier er generelt å tilegne seg så mange brukere eller kunder som mulig, samtidig som man bruker så lite tid og ressurser som mulig.

1999

2005

2011

2020

Sebastian Maddox var den første distribu-tøren i Natures Own AB som i en alder av 25 år tok selskapet til England (London) og bygde en salgsorganisasjon på over 500 selvstendige distributører.

Etter å ha returnert til Bergen i 2005, startet Maddox som freelance business & personlig coach. I tillegg til freelance leverandør av nettsider og SEO. Samtlige prosjekter scoret no.1 på organiske Google søk og oppnådde en synlighet som slo ut selv store, etablerte konkurrenter.

I 2011 startet Sebastian Let's Deal (Schibsted) i Bergen, og oppnådde utrolig vekst, samt utkonkurrerte Groupon. Her opparbeidet han en unik kompetanse på skalering ved bruk av digitale kanaler.

Nå var endelig tiden inne for å starte eget konsulentbyrå, etter senere års fokus på å  hjelpe nyetableringer, samt være en del av ulike startups og nyetableringer (sist ved Buffer-prosjektet til SPV) for å kunne hjelpe enda flere bedrifter nå sine mål.

Vår lidenskap er Din kompetanse!

Vårt Team
Sebastian Maddox

Partner 

sm@maddox.no       |      +47 94 11 20 20             

Eri Shimamura

Translatør / Tekst 

eri@maddox.no       |      +47 40 05 93 93             

Thomas Dahlberg

Senior konsulent

td@maddox.no       |       +47 94 08 22 22      

Ledig Stilling

Send søknad og CV til mail@maddox.no