Maddox Consulting

Menneskene og historien

Velkommen til Maddox & Elvik. Vi ser frem til å samarbeide med deg!


Maddox & Elvik Consulting bedriver konsulentvirksomhet innen

growth hacking, disruptive tech, branding, markedsføring, omsetningsvekst, salgsstrategi, salgskompetanse, og vil også kunne tilføre bedrifter ekspertise på eksponentiell vekst.


Maddox & Elvik Consulting vil i tilleggkunne bistå med situasjons/markeds/konkurrent-analyse.


Vi leverer også hands-on salgskompetanse i B2B segmentet; om bedriften trenger salgsopplæring, en midlertidig salgssjef eller rett og slett svært kompetente selgere til å gjennomføre salgsmøter, så gir vi deg en skreddersøm på ditt behov.

Vår historie

Growth hacking er et paraplybegrep for strategier som baserer seg på vekst. Det er vanligvis brukt i sammenheng med oppstartsbedrifter som behøver stor vekst på kort tid med små budsjetter.


Målet med growth hacking strategier er generelt å tilegne seg så mange brukere eller kunder som mulig, samtidig som man bruker så lite tid og ressurser som mulig.

1999

2005

2011

2020

Sebastian Maddox var den første distribu-tøren i Natures Own AB som i en alder av 25 år tok selskapet til England (London) og bygde en salgsorganisasjon på over 500 selvstendige distributører.

Etter å ha returnert til Bergen i 2005, startet Sebastian som freelance business & personlig coach. I tillegg til freelance leverandør av nettsider og SEO. Samtlige prosjekter scoret no.1 på organiske Google søk og oppnådde en synlighet som slo ut selv store, etablerte konkurrenter.

I 2011 startet Sebastian Let's Deal (Schibsted) i Bergen, og oppnådde utrolig vekst, samt utkonkurrerte Groupon. Her opparbeidet han en unik kompetanse på skalering ved bruk av digitale kanaler.

Nå var endelig tiden inne for å starte eget konsulentbyrå, etter de senere års fokus på å  hjelpe nyetableringer og være en del av startups (sist ved Buffer-prosjektet til SPV) for å igjen kunne hjelpe flere bedrifter nå sine mål.

Vår lidenskap er Din kompetanse!

Vårt Team
Sebastian Maddox

Partner

sm@maddox.no       |      +47 94 11 20 20             

Eri Maddox

Oversetter / tekst

eri@maddox.no

Anthony Elvik

Partner

elvik@maddox.no       |       +47 94 00 00 00      

Ledig Stilling

Send søknad og CV til sm@maddox.no

Copyright © 2020 Med enerett